Pardoseli cu protectii speciale

Pardoseli cu protectii speciale

Pardoseli cu protectii speciale pot fi realizate in mai multe feluri!

Pe suport proaspăt
Dacă în condiţii normale aplicarea protecţiei din răşini epoxidice pe suportul de beton se poate face după circa 30 de zile (necesare atingerii unei umidităţi <4%), prin utilizarea produselor StoPox acest timp de aşteptare se reduce cu pină la 20 de zile.

Pe suporturi compacte
Gama diversă de amorsaje disponibile din oferta Sto fac posibilă aplicarea peliculelor de protecţie şi pe suporturi compacte (de ex. mosaic etc.).

Pentru condiţii si cerinţe extreme
Firma Europoxi are produse Sto agrementate de Ministerul Sănatăţii şi Familiei, utilizabile în industria alimentară, farmaceutică şi pentru industria chimică, produse cu o rezistenţă deosebită la agenţi chimici şi în special la acizi.

Conductive şi antistatice
Produsele Sto permit obţinerea unor rezistenţe electrice care se incadrează strict în normele DIN IEC 61340-4-1. Plaja de valori pentru pardoselile conductive este între 3x104 şi 6x105 Ω iar pentru cele antistatice între 106 si 109 Ω.

Suprafeţe contaminate
Reabilităm suprafeţe contaminate cu uleiuri prin aplicarea unei protecţii epoxidice.

Comentarii

Te-ar mai putea interesa

Beton amprentat

Executăm lucrări de betonări amprentate diverse modele şi culori...

Hidroizolatii poduri, tunele, parcari

Hidroizolatii poduri, tunele, parcari. 1. Pregatire suportImpregnare pentru hidrofobizareProtectia suprafetelor nesolicitate mecanicRepararea...